Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 克 莲子 ,浸泡隔夜
- 750 克 水
- 50 克 生腰果 ,浸泡30分钟
- 20 - 40 克 龙舌兰糖浆
- ¼ 茶匙 岩盐
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 916 kJ / 219 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 0.7 g