Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 克 猪里脊肉 ,切1×1厘米的丁
- 20 克 蛋清
- 2 小撮 白胡椒粉
- ¼ 茶匙 盐 (约1克)
- 5 克 料酒
- 60 克 油
- 2 片 姜
- ½ 茶匙 盐 (约3克)
- 100 克 茭白 ,切1×1厘米丁
- 100 克 笋 ,切1×1厘米丁
- 60 克 毛豆
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2749 kJ / 657 kcal
- Białko
- 32.9 g
- Węglowodany
- 15.7 g
- Tłuszcz
- 52 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.8 g
- Błonnik
- 3.1 g
- Sód
- 1863 mg