蟹粉豆浆豆腐浇头
TM6 TM5

蟹粉豆浆豆腐浇头

3.7 (3 oceny)

Składniki

  • 3 颗 蛋
  • 155 克 豆浆
  • ½ 茶匙 盐 (约3克)
  • 640 克 水
  • 20 克 姜 ,去皮切块
  • 30 克 油
  • 100 克 蟹粉
  • 5 克 料酒
  • 1 小撮 盐
  • 1 茶匙 糖
  • ½ 茶匙 生抽 (约3克)
  • 1 小撮 白胡椒粉
  • 10 克 醋

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
2155 kJ / 515 kcal
Białko
19.4 g
Węglowodany
45.7 g
Tłuszcz
28.1 g
Tłuszcz nasycony
2.6 g
Błonnik
0.3 g
Sód
2831.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy