Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 颗 蛋
- 155 克 豆浆
- ½ 茶匙 盐 (约3克)
- 640 克 水
- 20 克 姜 ,去皮切块
- 30 克 油
- 100 克 蟹粉
- 5 克 料酒
- 1 小撮 盐
- 1 茶匙 糖
- ½ 茶匙 生抽 (约3克)
- 1 小撮 白胡椒粉
- 10 克 醋
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2155 kJ / 515 kcal
- Białko
- 19.4 g
- Węglowodany
- 45.7 g
- Tłuszcz
- 28.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.6 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 2831.2 mg