Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 gramů mletého vepřového masa
- 150 gramů mletého telecího masa
- 200 gramů slaniny, mleté (viz Tip)
- 1 vepřové střívko (1,5 m dlouhé)
- voda na namočení
- 130 gramů ledových kostek
- ½ čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 1 vrchovatá čajová lžička hořčice
- 5 snítek čerstvé petržele, jen lístky
- 1 čajová lžička sladké červené papriky
- ½ čajové lžičky mletého muškátového oříšku
- ¾ čajové lžičky granulovaného česneku
- ¾ čajové lžičky mletého černého pepře
- 500 gramů vody
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 1490 kJ / 356 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 36 g
- Błonnik
- 0.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Dvě pečené ryby s masala kořením
1 Std. 15 Min
Kuřecí salát s mátovou vinaigrette
1h
Špaldové cantuccini
2h
Drůbeží nářez
Brak ocen
Ras el hanout
5min
Amarantová mouka
5min
Dušená šunka ve středozemní marinádě
50 godz. 30 min
Celozrnné housky
2h
Rajčatový kečup
40 min
Líčka marinovaná v černém pivu
4 godz. 35 min
Bílé pečivo
1h
Drůbeží játrová paštika
6h 40min