
Urządzenia i Akcesoria
Schokoladenkuchen mit flüssigem Kern
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
12 Stücke
Składniki
-
Butter in Stücken und etwas mehr zum Einfetten150 g
-
Butter zum Einfetten
-
Eier getrennt6
-
Salz1 Prise
-
Zucker200 g
-
Schokolade Zartbitter, in kleinen Stücken250 g
-
Mehl50 g
Wartości odżywcze na 1 Stück
Kalorie
319 kcal /
1334 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
30 g
Błonnik
2.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Das Kochbuch
131 Przepisów
Beneluks
Beneluks