![焦糖巧克力条 焦糖巧克力条](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2DD80E66-9461-4872-9889-CB955E6A48C4/Derivates/3ad89cdb-c4e5-4eeb-97d6-b5413da4c53f.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
饼干底
- 60 克 红糖
- 175 克 低筋面粉
- 125 克 无盐黄油 ,室温软化,切2厘米块
- 1 小撮 盐
- 1 茶匙 无盐黄油
软糖
- 30 克 无盐黄油
- 400 克 甜炼乳
巧克力淋面
- 250 克 黑巧克力(含50%可可脂)
- 10 克 可可黄油 (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 块
- Kalorie
- 1967.1 kJ / 470.6 kcal
- Białko
- 6.8 g
- Węglowodany
- 50.8 g
- Tłuszcz
- 26.7 g
- Błonnik
- 3.6 g