Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
派皮
- 无盐黄油 ,适量,涂抹用
- 50 克 糖
- 100 克 无盐黄油 ,室温软化,切块
- 185 克 面粉
- ½ 个 蛋
- 1 小撮 盐
核桃馅心
- 250 克 核桃仁
- 25 克 无盐黄油
- 140 克 枫叶糖浆
- 35 克 糖
- 10 克 朗姆酒
- 2 颗 蛋
组合
- 糖粉 ,装饰用
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1577.8 kJ / 377.1 kcal
- Białko
- 6.5 g
- Węglowodany
- 31.6 g
- Tłuszcz
- 24.5 g
- Błonnik
- 1.7 g