豌豆牛奶桃山皮月饼
TM5 TM6

豌豆牛奶桃山皮月饼

4.0 (1 ocena)

Składniki

牛奶桃山皮

  • 250 克 白芸豆 ,提前1天泡发
  • 1000 水 ,蒸煮用
  • 50 克 奶粉
  • 70 克 黄油
  • 100 克 糖
  • 150 克 麦芽糖

豌豆内馅

  • 600 克 冷冻豌豆 ,解冻
  • ½ 茶匙 小苏打
  • 800 克 水
  • 100 克 黄油
  • 150 克 糖

制作

  • 黄油 ,涂抹用

Wartości odżywcze
na 1 个
Kalorie
580.7 kJ / 138.8 kcal
Białko
3.1 g
Węglowodany
17.6 g
Tłuszcz
5.8 g
Błonnik
1.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy