Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
牛奶桃山皮
- 250 克 白芸豆 ,提前1天泡发
- 1000 水 ,蒸煮用
- 50 克 奶粉
- 70 克 黄油
- 100 克 糖
- 150 克 麦芽糖
豌豆内馅
- 600 克 冷冻豌豆 ,解冻
- ½ 茶匙 小苏打
- 800 克 水
- 100 克 黄油
- 150 克 糖
制作
- 黄油 ,涂抹用
- Wartości odżywcze
- na 1 个
- Kalorie
- 580.7 kJ / 138.8 kcal
- Białko
- 3.1 g
- Węglowodany
- 17.6 g
- Tłuszcz
- 5.8 g
- Błonnik
- 1.9 g