Pappa di vitello

Pappa di vitello

4.5 23 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
1 porzione

Składniki

  • 15 g di patata pelata e a pezzi (3 cm)
  • 15 g di carota pelata e a pezzi (3 cm)
  • 15 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi
  • 200 g di acqua (vedere varianti)
  • 1 cucchiaino olio extravergine di oliva
  • 20 g di semolino istantaneo

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 5.9 g
Kalorie 615 kJ / 147 kcal
Tłuszcz 5.3 g
Błonnik 1.4 g
Węglowodany 18.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...