Urządzenia i Akcesoria
Şu Hamuru (Pâte à choux)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
18 adet
Składniki
-
su150 g
-
tereyağı (1-2 cm)80 g
-
tuz1 tutam
-
şeker (10 gr) (isteğe bağlı)2 tk
-
un120 g
-
yumurta (her biri 53-63 gr)3
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 adet
Białko
2 g
Kalorie
300 kJ /
72 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Yoğunlaştırılmış Şekerli Süt
35 min
Beze (Mereng)
2 godz.
Pastacı Kremalı Profiterol
2 godz. 45 min
Pastacı Kreması
15 min
Tereyağlı Krema
10 min
Glazür
10 min
Tatlı Tart Hamuru
1 godz. 50 min
Çırpılmış Krema
10 min
Kremalı ve Çıtır Karamelli Berliner
5 godz. 30 min
Karamel Sos
1 godz. 30 min
Vanilyalı Dondurma ve Çikolata Soslu Profiterol
2 godz. 15 min
Sünger Kek (Pandispanya)
1 godz. 50 min