苹果佐苹果酒沙巴翁酱
TM5

苹果佐苹果酒沙巴翁酱

(Brak ocen)

Składniki

蒸苹果

  • 4 颗 任何品种苹果 (每颗约150克),带皮或去皮皆可
  • 2 - 3 汤匙 柠檬汁 (25克)
  • 500 克 水

苹果酒沙巴翁酱

  • 50 克 糖
  • 1 颗 蛋
  • 3 颗 蛋黄
  • 160 克 干苹果酒
  • 2 茶匙 肉桂糖 ,撒粉用
    lub 1 茶匙 肉桂粉 ,撒粉用

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
969 kJ / 232 kcal
Białko
5 g
Węglowodany
34 g
Tłuszcz
6 g
Błonnik
2.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy