Urządzenia i Akcesoria
抹茶奶油奶酪配覆盆子
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 6 godz. 20 min
8 人份
Składniki
-
蛋液250 克
-
糖170 克
-
盐¼ 茶匙
-
黄油 冷藏,切块170 克
-
奶油乳酪 切块500 克
-
抹茶粉30 克
-
覆盆子180 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
21.2 g
Kalorie
2296 kJ /
548.8 kcal
Tłuszcz
38.5 g
Błonnik
1.9 g
Węglowodany
28.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
创意法餐
10 Przepisów
Chiny
Chiny
Może spodoba Ci się również...
奶油冰棍
6 godz. 45 min
老北京奶酪
2 godz. 45 min
番薯糖水
40 min
酒酿水波蛋
25 min
“漂浮岛”白巧克力玫瑰牛奶
Brak ocen
香草白葡萄酒梨配杏仁碎
Brak ocen
夸克奶酪丸子配莓果果酱
Brak ocen
血橙配金巴利布丁
Brak ocen
橙汁糖浆梨
Brak ocen
焦糖洋葱奶酪蛋饼三明治
Brak ocen
蒸巧克力馅饼
Brak ocen
蓝莓蛋糕配奶酪糖霜和柠檬冻
Brak ocen