抹茶奶油奶酪配覆盆子

抹茶奶油奶酪配覆盆子

3.0 2 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 6 godz. 20 min
8 人份

Składniki

  • 蛋液
    250 克
  • 170 克
  • ¼ 茶匙
  • 黄油 冷藏,切块
    170 克
  • 奶油乳酪 切块
    500 克
  • 抹茶粉
    30 克
  • 覆盆子
    180 克

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 21.2 g
Kalorie 2296 kJ / 548.8 kcal
Tłuszcz 38.5 g
Błonnik 1.9 g
Węglowodany 28.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie