榴莲酥
TM5

榴莲酥

4.0 (3 oceny)

Składniki

油芯

  • 185 克 低筋面粉
  • 100 克 猪油

水皮

  • 245 克 低筋面粉
  • 55 克 高筋面粉
  • 85 克 猪油
  • 135 克 水

组合

  • 500 克 榴莲果肉, 压成泥
  • 蛋液 ,适量

Wartości odżywcze
na 1 个
Kalorie
629 kJ / 150 kcal
Białko
0.7 g
Węglowodany
21 g
Tłuszcz
7.2 g
Błonnik
0.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy