Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
油芯
- 185 克 低筋面粉
- 100 克 猪油
水皮
- 245 克 低筋面粉
- 55 克 高筋面粉
- 85 克 猪油
- 135 克 水
组合
- 500 克 榴莲果肉, 压成泥
- 蛋液 ,适量
- Wartości odżywcze
- na 1 个
- Kalorie
- 629 kJ / 150 kcal
- Białko
- 0.7 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 7.2 g
- Błonnik
- 0.3 g