Urządzenia i Akcesoria
黑莓李子果昔
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 杯
Składniki
-
李子 切塊,鋪平置於冰箱冷凍(詳見要訣)150 克
-
黑莓 冷凍150 克
-
蘋果 (約120克),切四等份1 顆
-
椰子水180 克
-
檸檬 只取皮屑1 顆
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 杯
Białko
1 g
Kalorie
268 kJ /
64 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
2.8 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
水果冰沙&果昔
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan