Urządzenia i Akcesoria
Knoblauchbaguettes
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
3 Stück
Składniki
-
Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten20 g
-
Knoblauchzehen2
-
Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten500 g
-
Hefe (20 g)½ Würfel
-
Wasser300 g
-
Salz1 ½ TL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
20 g
Kalorie
2959 kJ /
707 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
6.5 g
Węglowodany
125 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 3/2016
28 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Ciabattabrötchen
1 godz. 50 min
Eingelegte Pilze in Öl und Wein
45 min
Mediterranes Baguette
15 godz.
Scharfes Kräuterbrot
2 godz.
Käse-Zwiebel-Brote
1 godz. 20 min
Zwiebelbaguettes
3 godz.
Tomaten-Basilikum-Brot oder -Brötchen
1 godz. 45 min
Gewürzbaguettes
1 godz. 35 min
Bierbrot
2 godz.
Knoblauch-Faltenbrot
1 godz. 10 min
Mediterrane Baguettes
1 godz. 30 min
Italienisches Weißbrot
1 godz. 10 min