Urządzenia i Akcesoria
Semisfere di frittata ai porri
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
8 pezzi
Składniki
-
100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
-
50 g di porro a pezzi
-
8 uova
-
25 g di burro + q.b.
-
500 g di acqua
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Sód
366 mg
Białko
13.6 g
Kalorie
726.2 kJ /
173.6 kcal
Tłuszcz
12.2 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Węglowodany
1.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Bimby Nester
28 Przepisów
Włochy
Włochy