Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g di farina tipo 00
- 90 g di bevanda a base di mandorle
- 100 g di burro vegetale, senza lattosio + q.b.
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 1 cucchiaino raso di lievito in polvere per dolci
- 90 - 100 g di zucchero di canna grezzo
- ½ cucchiaino di sale
- 500 g di crema gianduia vegetale
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1562.9 kJ / 373.5 kcal
- Białko
- 5.7 g
- Węglowodany
- 50.3 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 0.6 g
- Sód
- 203.3 mg
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r820702