Wersje kompatybilne
Torta allo yogurt leggera con confettura alle fragole
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g di zucchero
- ½ limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 120 g di yogurt naturale
- 320 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 uovo medio
- 320 g di confettura di fragole a basso contenuto di zuccheri
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 980.7 kJ / 234.4 kcal
- Białko
- 4.5 g
- Węglowodany
- 55 g
- Tłuszcz
- 1.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.4 g
- Błonnik
- 1.4 g
- Sód
- 17.5 mg
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r717546