Baccalà con patate, uova, cavolo e ceci
TM5 TM6

Baccalà con patate, uova, cavolo e ceci

5.0 (10 ocen)

Składniki

  • 1000 g di acqua
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 120 g di olio di oliva
  • 400 g di patate novelle
  • 4 uova
  • 220 g di foglie di cavolo verza
    lub 220 g di cime di rapa
  • 1000 g di baccalà ammollato e dissalato, a pezzi
  • 400 g di ceci bianchi in scatola, scolati
  • 3 spicchi di aglio

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1680 kJ / 521 kcal
Białko
43.7 g
Węglowodany
24.3 g
Tłuszcz
27.8 g
Błonnik
8.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r426811