Peperoni ripieni alla barese
TM5

Peperoni ripieni alla barese

4.7 (47 ocen)

Składniki

Peperoni

  • 500 g di peperoni gialli, puliti e a metà

Ripieno

  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 60 g di mollica di pane
  • 10 g di pinoli
  • 10 g di uvetta sultanina
  • 4 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
  • 20 g di capperi sotto sale, sciacquati
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 50 g di olio extravergine di oliva

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1205 kJ / 249 kcal
Białko
6.7 g
Węglowodany
20.4 g
Tłuszcz
15.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r396736