Urządzenia i Akcesoria
Quinoa alla caprese
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni
Składniki
-
300 g di pomodori costoluti
-
1 mazzetto di basilico fresco le foglie lavate ed asciugate
-
50 g olio extravergine di oliva + q.b.
-
1 pizzico di aglio in polvere (opcjonalnie)
-
½ cucchiaino di origano secco
-
¾ di cucchiaino di sale
-
500 g di acqua
-
150 g di chicchi di quinoa sciacquati
-
200 g di mozzarella di bufala scolata e a cubetti (1 cm circa)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
14.2 g
Kalorie
1908 kJ /
456 kcal
Tłuszcz
32 g
Błonnik
3.7 g
Węglowodany
27.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
A piedi nudi nel parco
50 Przepisów
Włochy
Włochy