Dubajska czekolada | Thermomaniak.pl
Przepis utworzony przez użytkownika

Dubajska czekolada | Thermomaniak.pl

Udostępniony przez
społeczność Cookidoo®

Składniki

  • 170 g mlecznej czekolady, pokrojonej na kawałki (2-3 cm)
  • 1 łyżeczka oleju kokosowego
  • 70 g tel kadayif (cienkie nitki ciasta), pokrojonych na kawałki (4-5 cm)
  • 100 g pistacji, niesolonych, obranych
  • 200 g słodzonego mleka skondensowanego
  • 1 łyżka masła
  • 1 łyżeczka tahini (pasta sezamowa)
Udostępniony przez
społeczność Cookidoo®

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zarejestruj konto, aby uzyskać 30-dniowy okres próbny za darmo i odrywaj świat Cookidoo® – bez żadnych haczyków!

Więcej informacji
Udostępniony przez
społeczność Cookidoo®