Dubajska czekolada | Thermomaniak.pl
Przepis utworzony przez użytkownika

Dubajska czekolada | Thermomaniak.pl

Udostępniony przez
społeczność Cookidoo®
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 porcji

Składniki

  • 170 g mlecznej czekolady, pokrojonej na kawałki (2-3 cm)
  • 1 łyżeczka oleju kokosowego
  • 70 g tel kadayif (cienkie nitki ciasta), pokrojonych na kawałki (4-5 cm)
  • 100 g pistacji, niesolonych, obranych
  • 200 g słodzonego mleka skondensowanego
  • 1 łyżka masła
  • 1 łyżeczka tahini (pasta sezamowa)

Urządzenia i Akcesoria

TM6

Więcej

Udostępniony przez
społeczność Cookidoo®

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji