Bawarska obazda
Przepis utworzony przez użytkownika

Bawarska obazda

Udostępniony przez
społeczność Cookidoo®
-
Czas całkowity 5 min
4 porcje

Składniki

  • 250 g ser camembert
  • 100 g cebuli
  • 100 g ser twarogowy śmietankowy, typu filadelfia
  • 200 g ser topiony śmietankowy
  • 1/4 płaskiej łyżeczki soli
  • 1,5 czubatych łyżeczek Papryki słodkiej
  • 1/4 płaskiej łyżeczki pieprzu

Więcej

Udostępniony przez
społeczność Cookidoo®
Źródło
przepisownia.pl

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji