Pumpkin, carrot and herb bread
TM6 TM5 TM31

Pumpkin, carrot and herb bread

4.2 (26 ocen)

Składniki

  • 40 g grapeseed oil, plus extra for greasing
  • 150 g raw almonds
  • 1 tbsp flaxseeds (linseeds)
  • 1 tbsp chia seeds
  • 1 sprig fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
  • 40 g coconut flour
  • 1 tsp baking powder
  • 1 tsp dried onion flakes
  • 1 tsp dried mixed herbs
  • 30 g raw cashew nuts
  • 100 g carrot, cut into quarters
  • 100 g butternut pumpkin, peeled and cut into pieces (2-3 cm)
  • 4 eggs
  • 1 tsp apple cider vinegar
  • 1 pinch sea salt
  • 1 pinch ground black pepper

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1505.6 kJ / 358.4 kcal
Białko
11.7 g
Węglowodany
5 g
Tłuszcz
32 g
Tłuszcz nasycony
4.6 g
Błonnik
4.9 g
Sód
218.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r99295