京葱炒黑木耳
TM5 TM6

京葱炒黑木耳

3.9 (16 ocen)

Składniki

  • 25 克 黑木耳,干的
  • 20 克 油
  • 10 克 姜 ,切丝
  • 150 克 京葱 ,切段(5厘米),取葱白部分
  • 1 茶匙 花椒粉 ,或自制花椒粉 (opcjonalnie)
  • 10 克 生抽
  • ½ 茶匙 盐

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
356 kJ / 85 kcal
Białko
2 g
Węglowodany
8.5 g
Tłuszcz
5.4 g
Błonnik
2.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r98502