排骨炖酸菜
TM5 TM6

排骨炖酸菜

4.3 (25 ocen)

Składniki

  • 20 克 油
  • 10 克 姜 ,切丝
  • 1 茶匙 花椒粉 ,或自制花椒粉 (opcjonalnie)
  • 200 克 猪肋排 ,切块
  • 10 克 料酒
  • 15 克 酱油
  • 300 克 中式酸菜 ,选着东北酸菜,切小块
  • 500 克 水
  • 2 支 葱 ,切成葱花
  • 1 茶匙 盐

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
663 kJ / 148 kcal
Białko
10.7 g
Węglowodany
3.7 g
Tłuszcz
10.1 g
Błonnik
0.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r98499