炒五色蔬菜

炒五色蔬菜

4.1 14 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份

Składniki

  • 蒜头
    2 瓣
  • 20 克
  • 青椒 ,切小块
    100 克
  • 黄甜椒 ,切小块
    100 克
  • 红甜椒 ,切小块
    100 克
  • 芹菜 ,切段
    100 克
  • 白花椰菜 ,切小朵
    100 克
  • 胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 1 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 72 kcal / 304 kJ
Białko 1.4 g
Tłuszcz 5.2 g
Węglowodany 4.9 g
Błonnik 1.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji