
Urządzenia i Akcesoria
炒五色蔬菜
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份
Składniki
-
蒜头2 瓣
-
油20 克
-
青椒 ,切小块100 克
-
黄甜椒 ,切小块100 克
-
红甜椒 ,切小块100 克
-
芹菜 ,切段100 克
-
白花椰菜 ,切小朵100 克
-
胡椒粉½ 茶匙
-
盐1 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
72 kcal /
304 kJ
Białko
1.4 g
Tłuszcz
5.2 g
Węglowodany
4.9 g
Błonnik
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

北食荟萃
63 Przepisy
Chiny
Chiny