Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di cetriolo pelato, senza semi e a pezzi (2-3 cm)
- 2 pizzichi di sale
- 1 spicchio di aglio senz'anima (opcjonalnie)
- 5 rametti di aneto fresco, lavato e asciugato
- 500 g di yogurt greco magro
- 30 g di olio extravergine di oliva
-
10
g di aceto di vino bianco
lub 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 251 kJ / 60 kcal
- Białko
- 2.2 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 4.4 g
- Błonnik
- 0.2 g
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r98307