草莓優格乳酪蛋糕
TM31 TM5 TM6

草莓優格乳酪蛋糕

4.7 (27 ocen)

Składniki

  • 60 克 奶油, 切塊
  • 120 克 消化餅
  • 200 克 草莓, 切片,可多備一些裝飾用
  • 200 克 鮮奶油
  • 150 克 奶油乳酪, 切塊,置於室溫軟化
  • 250 克 原味優格
  • 80 克 糖
  • 2 小撮 天然香草精
  • 5 茶匙 吉利丁粉

Wartości odżywcze
na 1 片
Kalorie
869 kJ / 207 kcal
Białko
2.8 g
Węglowodany
22 g
Tłuszcz
12.3 g
Błonnik
0.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r97792