Urządzenia i Akcesoria
Bicchierini di gelato al biscotto con fichi e cioccolato
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 10 godz. 30 min
8 porzioni
Składniki
Gelato al biscotto
-
200 g di latte intero
-
300 g di panna (min. 30% di grassi)
-
140 g zucchero
-
3 tuorli
-
40 g di biscotti secchi tipo Digestive a pezzi
Terminare la preparazione
-
100 g di fichi secchi in quarti
-
100 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
-
80 g di latte intero
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
5.8 g
Kalorie
1816 kJ /
434 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
3.3 g
Węglowodany
47.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Gelati e sorbetti
66 Przepisów
Włochy
Włochy