Urządzenia i Akcesoria
Torta soffice alla ricotta e al cioccolato
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 55 min
12 fette
Składniki
-
150 g di cioccolato a pezzi
-
300 g di ricotta fresca scolata dal siero
-
200 g di zucchero
-
3 uova
-
200 g di farina tipo 00
-
1 bustina di lievito in polvere per dolci
-
2 cucchiai di cacao amaro in polvere
-
1 - 2 cucchiai di zucchero a velo
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 fetta
Białko
7.2 g
Kalorie
1092 kJ /
261 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
1.4 g
Węglowodany
40.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Delizie al cioccolato
10 Przepisów
Włochy
Włochy