Wersje kompatybilne
Rosette al salmone e gamberetti (senza glutine)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pasta all'uovo
- 250 g di farina senza glutine per pizza o pasta + q.b.
- 2 uova medie
- 30 g di acqua + q.b.
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Condimento
- 30 g di scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di brandy
- 100 g di passata di pomodoro
Besciamella
- 700 g di latte intero
- 60 g di amido di mais (maizena), consentito da prontuario
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 40 g di burro a pezzi + q.b.
Terminare la preparazione
- 200 g di salmone affumicato a fette
- 250 g di gamberetti sgusciati
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2012 kJ / 481 kcal
- Białko
- 23.7 g
- Węglowodany
- 50.2 g
- Tłuszcz
- 22 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r94210