Urządzenia i Akcesoria
Grissini al prosciutto (senza glutine)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
24 pezzi
Składniki
-
200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
-
200 g di farina senza glutine per pizza o pasta + q.b.
-
65 g di acqua fredda
-
1 pizzico di sale
-
100 g di prosciutto crudo, a fette, consentito da prontuario100 g di prosciutto cotto a fette, consentito da prontuario
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
4.8 g
Kalorie
1644 kJ /
393 kcal
Tłuszcz
30.6 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
26.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Celiachia
61 Przepisów
Włochy
Włochy