Urządzenia i Akcesoria
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
Meatballs
-
bread, slightly stale80 g
-
brown onion quartered½
-
flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
mixed herbs, dried1 tsp
-
olive oil20 g
-
beef rump steak trimmed, cut into pieces (4 cm) and slightly frozen500 g
-
milk20 g
-
large egg1
-
sea salt½ tsp
-
black pepper, ground½ tsp
-
olive oil for frying
White Wine Mushroom Sauce
-
Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm)60 g
-
white wine, dry60 g
-
cornstarch1 tbsp
-
garlic clove1
-
shallot (approx. 30 g)1
-
butter, unsalted40 g
-
fresh brown mushrooms cut in thin slices200 g
-
sea salt to taste1 pinch
-
black pepper, ground to taste1 pinch
-
heavy cream, 35% fat200 g
-
flat-leaf parsley for garnishing1 sprig
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
25.7 g
Kalorie
2025.5 kJ /
484.1 kcal
Tłuszcz
35.6 g
Błonnik
1.3 g
Węglowodany
13.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
The Holiday Table
14 Przepisów
Kanada
Kanada