Urządzenia i Akcesoria
Torta soffice alla fecola (senza glutine)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
12 porzioni
Składniki
-
3 uova
-
150 g zucchero
-
100 g di olio di semi di mais + q.b.
-
250 g di fecola di patate consentita da prontuario
-
1 bustina di vaniglia in polvere consentita da prontuario
-
1 bustina di lievito in polvere per dolci consentito da prontuario
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
2.1 g
Kalorie
929 kJ /
222 kcal
Tłuszcz
10.4 g
Węglowodany
31.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Celiachia
61 Przepisów
Włochy
Włochy