Wersje kompatybilne
Torta al cioccolato (senza glutine e senza uova)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g di cioccolato fondente (50% di cacao), consentito da prontuario a pezzi
- 200 g di farina di riso, consentita da prontuario
- 170 g di zucchero
- 30 g di cacao amaro in polvere, consentito da pronutario
- 60 g di olio di semi di girasole
- 250 g di latte
- 1 cucchiaio di aceto bianco
-
1
cucchiaino di lievito in polvere per dolci, consentito da prontuario
lub 1 cucchiaino di bicarbonato di sodio - 10 g di zucchero a velo, consentito da prontuario
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1356 kJ / 324 kcal
- Białko
- 4.2 g
- Węglowodany
- 51.6 g
- Tłuszcz
- 12.6 g
- Błonnik
- 0.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r93101