Seco de res

5.0 1 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
6 portion

Składniki

  • 60 g de aceite de girasol
  • 3 dientes de ajo sin la raíz
  • 2 ajíes amarillos sin venas ni pepas
  • 260 g de cebolla roja
  • 60 g de culantro fresco solo las hojas
  • 150 g de agua
  • 1 cucharada de concentrado de caldo de carne casero
    1 pastilla de caldo de carne
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 pellizco de pimienta negra molida
  • ¼ cucharadita de comino molido
  • 1000 g de carne para guiso cortada en cubos de 3 cm
  • 50 g de zapallo loche, en rodajas (opcional)
  • 100 g de zanahorias en rodajas (opcional)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 755.4 mg
Białko 38 g
Kalorie 1396.9 kJ / 333.8 kcal
Tłuszcz 14.9 g
Błonnik 5.8 g
Tłuszcz nasycony 2.3 g
Węglowodany 13.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...