Zucchini Soup

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • brown onions cut into halves
    2 oz
  • garlic clove (optional)
    1
  • zucchini cut into pieces
    17 ½ oz
  • water
    17 ½ oz
  • vegetable stock paste (see Tip)
    1 tbsp
  • salt plus extra, to season, to taste
    ½ tsp
  • ground black pepper plus extra, to season, to taste
    1 pinch
  • butter
    2 tsp
  • cream cheese
    1 ½ oz

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 348.7 mg
Białko 2.1 g
Kalorie 335 kJ / 80.1 kcal
Tłuszcz 5.6 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 3.3 g
Węglowodany 5.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...