Minicannelés au foie gras

Minicannelés au foie gras

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
20 pièces

Składniki

  • 200 g de foie gras de canard cuit
  • 250 g de lait entier
  • 25 g de beurre en morceaux
  • 3 pincées de sel
  • 1 pincée de quatre-épices
  • 1 pincée de poivre de Sichuan
  • 75 g de farine
  • 5 g d'huile végétale
  • 1 œuf
  • 50 g de vin blanc moelleux
  • 25 g de cognac

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 morceau

Sód 13.2 mg
Białko 1.6 g
Kalorie 120.3 kJ / 28.7 kcal
Tłuszcz 1.6 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 0.8 g
Węglowodany 1.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...