Urządzenia i Akcesoria
自制叉烧
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 人份
Składniki
-
叉烧酱50 克
-
猪颈肉 或梅花肉,切成4大块500 克
-
料酒30 克
-
生抽15 克
-
老抽10 克
-
冰糖40 克
-
姜 切片20 克
-
水70 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
383.3 mg
Białko
29 g
Kalorie
1210 kJ /
289.2 kcal
Tłuszcz
11.7 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
12.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
年度热门食谱精选2025
10 Przepisów
Chiny
Chiny