Urządzenia i Akcesoria
"Marry Me" - Pasta met Kip
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portie
Składniki
-
teentjes knoflook2
-
tomaten, gedroogd in olie, in julienne gesneden, uitgelekt100 g
-
rode paprika in stukken gesneden1
-
paprikapoeder¾ tl
-
zout½ tl
-
zwarte peper, gemalen½ tl
-
kippendij, zonder been en zonder vel of borst, in stukjes gesneden (2,5 cm/1 in)450 - 500 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.255 g
-
water340 g
-
Italiaanse kruiden1 tl
-
kippenbouillonpasta (zie Raad)1 el
-
droge pasta, type fusilli300 g
-
jonge spinazie, vers115 g
-
Parmezaanse kaas, geraspt om te serveren (zie tip)
-
zwarte peper, gemalen dienen
-
peterselieblad, vers dienen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
619.2 mg
Białko
34 g
Kalorie
3090 kJ /
738.5 kcal
Tłuszcz
35.3 g
Błonnik
7.3 g
Tłuszcz nasycony
17.5 g
Węglowodany
76.2 g