Wersje kompatybilne
Tortini con farina di riso e cuore di marmellata (senza glutine)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 g di riso originario
- ½ limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 140 g di zucchero
- 80 g di fecola di patate, consentita da prontuario
- 125 g di yogurt bianco intero non zuccherato
- 50 g di olio di semi di girasole
- 3 uova
- 2 cucchiaini di lievito in polvere per dolci, previsto dal prontuario
- 60 g di confettura a piacere consentita da prontuario, da frigorifero
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 694 kJ / 166 kcal
- Białko
- 2.9 g
- Węglowodany
- 29.1 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r92584