Urządzenia i Akcesoria
Semisfere di uova e gamberi
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
8 pezzi
Składniki
-
250 g di gamberi crudi di media grandezza freschi, puliti
-
5 g di erbe aromatiche secche miste
-
1 cucchiaino di aglio in polvere
-
1 cucchiaino di paprika dolce
-
½ cucchiaino di sale + q.b.
-
2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato
-
4 uova
-
40 g di latte
-
40 g di farina tipo 00
-
20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
500 g di acqua
-
erba cipollina fresca tritata, a piacere
-
salsa piccante a piacere
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Sód
388.4 mg
Białko
8.9 g
Kalorie
463.2 kJ /
110.7 kcal
Tłuszcz
5.9 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
5.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Bimby Nester
28 Przepisów
Włochy
Włochy