Urządzenia i Akcesoria
Filo chicken pie
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
onion cut into quarters1
-
garlic clove1
-
carrot cut into pieces1
-
extra virgin olive oil plus extra to brush or spray50 g
-
chicken thighs cut into pieces (3 cm)300 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)300 g
-
plain flour30 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
button mushrooms cut into quarters200 g
-
ground black pepper plus extra to season2 pinches
-
roasted red capsicum sliced (see Tips)½
-
filo pastry6 sheets
-
spring onion/green onion trimmed and cut into pieces1
-
fresh parsley leaves only2 sprigs
-
roasted red capsicum (see Tips)½
-
sea salt to season
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
636.2 mg
Białko
19.8 g
Kalorie
2974.6 kJ /
711 kcal
Tłuszcz
54.9 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
23.2 g
Węglowodany
35.7 g