Urządzenia i Akcesoria
Udon with chicken and mushrooms
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
hot water1500 g
-
sesame oil50 g
-
dried udon noodles360 g
-
mixed dried mushrooms (Asian mushrooms)50 g
-
garlic cloves2
-
eschalot halved50 g
-
piece fresh ginger5 cm
-
skinless chicken breast fillet cut into cubes (2 cm)600 g
-
soy sauce60 g
-
oyster sauce20 g
-
ground white pepper½ tsp
-
bok choy stems and leaves separated, roughly chopped into pieces (2 cm)200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1074.9 mg
Białko
42.5 g
Kalorie
2016.2 kJ /
481.9 kcal
Tłuszcz
17.6 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Węglowodany
43.8 g