Urządzenia i Akcesoria
Toad in the hole
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 godz. 25 min
4 portions
Składniki
Yorkshire pudding
-
milk100 g
-
cold water100 g
-
eggs4
-
plain flour140 g
-
sea salt½ tsp
Roast sausages
-
vegetable oil2 tbsp
-
pork sausages pricked (see Tips)6
Gravy
-
vegetable oil20 g
-
onion cut into wedges (4 cm)200 g
-
celery cut into pieces (3 cm)100 g
-
carrot cut into pieces (3 cm)100 g
-
hot water500 g
-
red wine60 g
-
tomato paste20 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
Worcestershire sauce2 dashes
-
VEGEMITE®1 tsp
-
plain flour30 g
-
frozen peas200 g
-
fresh thyme to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
728.7 mg
Białko
22.6 g
Kalorie
2333.6 kJ /
557.8 kcal
Tłuszcz
28.6 g
Błonnik
5.9 g
Tłuszcz nasycony
7.1 g
Węglowodany
50.7 g