Urządzenia i Akcesoria
Xarrete asado
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 26 godz.
6 raciones
Składniki
-
1200 - 1300 g de morcillo de ternera (xarrete) en una pieza
-
500 - 600 g de cebolla en cuartos
-
2 dientes de ajo con piel, chafados
-
3 hojas de laurel secas
-
1 cucharadita de sal
-
½ cucharadita de granos de pimienta negra
-
600 g de vino blanco
-
1200 g de agua
-
50 g de aceite de oliva
-
2 cucharadas de concentrado de caldo de carne
-
2 - 3 zanahorias en rodajas
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 ración
Sód
1097.6 mg
Białko
42 g
Kalorie
2008.4 kJ /
480 kcal
Tłuszcz
19.6 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
5.6 g
Węglowodany
14.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Galicia
24 Przepisy
Hiszpania
Hiszpania