Urządzenia i Akcesoria
Poulet crémeux au citron
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
2 échalotes
-
30 g de beurre
-
2 c. à soupe de farine
-
150 g de bouillon de volaille reconstitué
-
50 g de jus de citron
-
1 gousse d'ail hachée
-
200 g de crème liquide 30-40% m.g.
-
500 g de filets de poulet (4 filets)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
219.2 mg
Białko
31.1 g
Kalorie
1802.7 kJ /
430.9 kcal
Tłuszcz
28.1 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
16.1 g
Węglowodany
13.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Juste 5 ingrédients
11 Przepisów
Francja
Francja