Urządzenia i Akcesoria
Lachs-Ei-Aufstrich
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
12 Portionen
Składniki
-
Wasser400 g
-
Eier8
-
Zwiebeln halbiert100 g
-
Frischkäse200 g
-
Seelachsschnitzel (Lachsersatz), abgetropft180 g
-
Zitronensaft20 g
-
Pfeffer2 Prisen
-
Pistazien, gesalzen, geschält gehackt2 EL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
10 g
Kalorie
594 kJ /
142 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
0.4 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Feste feiern
109 Przepisów
Niemcy
Niemcy