Urządzenia i Akcesoria
Spiced Lamb Roast
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 29 godz. 50 min
12 portions
Składniki
-
olive oil1 Tbsp
-
black mustard seeds3 tsp
-
onion cut in quarters250 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)2 tsp
-
garlic cloves4
-
coriander seeds2 tsp
-
cumin seeds2 tsp
-
dried bay leaves2
-
ground turmeric¼ tsp
-
tomato purée120 g
-
fresh red chillies cut in half, deseeded2
-
fine sea salt1 tsp
-
Greek yoghurt plus extra for serving100 g
-
coconut milk200 g
-
lamb shoulder bone in2500 g
-
water for roasting
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
347.7 mg
Białko
36.6 g
Kalorie
2598.8 kJ /
621.1 kcal
Tłuszcz
48.6 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
21.9 g
Węglowodany
6.1 g